Каньє Вест опинився в центрі скандалу з голими знаменитостями

Каньє Вест опинився в центрі скандалу з голими знаменитостями

Знаменитості накинулися на Каньє Веста за те, що він «зняв» їх повністю голими в новому кліпі.

Джерело: Відомості

Каньє Уест виявився в центрі скандалу після виходу його нового кліпу на пісню Famous. У провокаційному ролику багато американських зірок і політиків зображені голими. На відео потрапили Джордж Буш, Анна Вітур, Дональд Трамп, Кріс Браун, Ріанна, Кім Кардашян, Тейлор Свіфт та інші. Звичайно, знаменитості не самі роздягалися перед камерою, їхні ролі зіграли двійники, повідомляє «РенТВ».

Однак, як пише HollywoodLife.ru, зірки були здивовані і шоковані побаченим. Найбільше обурилася Тейлор Свіфт. Побачивши свого двійника повністю оголеною, співачка розлютилася. Вона заявила, що відчуває себе «зґвалтованою». Співачка готує позов до суду.

«Вони вже разом з командою думають, як відповісти на ці образи. Просто влаштувати «дисс» або написати пісню у відповідь буде недостатньо», — заявило джерело з оточення співачки.

Свіфт могла образитися ще й на той факт, що в треку є слова: «Мені здається, я і Тейлор могли б досі займатися сексом, я зробив цю сучку знаменитою».

У подиві залишився і Кріс Браун. Йому найбільше не сподобалися сідниці його двійника.

«Чому у мене (або мого воскового двійника) така *опа? Цей чортів Каньє талановитий, але абсолютно божевільний!» — Заявив Браун.  

Варто зазначти, що в Мережі вже з'явилися підозри, що всі ці люди в кадрі не більше ніж воскові фігури.

 

Loading...