Тіматі оточив дворічну дочку розкішшю

Тіматі оточив дворічну дочку розкішшю

Російський репер перевіз спадкоємицю з Домінікани в Москву і намагається створити для неї казкові умови життя.

Джерело: Відомості

У березні 2014 року російський репер Тіматі вперше став батьком. Його екс-кохана, модель Олена Шишкова, народила йому дочку, яку назвали Алісою. Через деякий час після появи на світло маляти пара розлучилася. Дівчинка живе разом з бабусею, мамою Тіматі Сімоною, в Домініканській республіці, а батьки приїжджають час від часу, повідомляє видання «Домашний очаг».

Однак нещодавно стало відомо, що зоряний тато перевіз доньку до Москви і намагається зробити все можливе, щоб його спадкоємиця акліматизувалася і відчувала себе комфортно в нових умовах. Репер багато часу проводить з Алісою — катається на яхті по Москва-ріці, водить її в розважальні центри і навіть відвідує з малятком світські заходи.

Про це стало відомо завдяки знімками на сторінці мами Тіматі в Instagram. Вона регулярно публікує фотографії внучки і її батьків. Раніше вона зізнавалася, що довгоочікувана Аліса наповнила її життя новими фарбами. Зараз Тіматі намагається створити навколо дочки справжню казку і ні в чому їй не відмовляє.  

Loading...