На 20-річний ювілей Spice Girls із новим складом їдуть у тур «В останній раз»

На 20-річний ювілей Spice Girls із новим складом їдуть у тур «В останній раз»

Цього року легендарні «перчинки» Spice Girls відсвяткували двадцятиріччя з моменту виходу першого альбому.

Джерело: Відомості

Ювілейну дату вирішено було відзначити великим світовим турне. Однак не всі учасниці групи погодилися поїхати на гастролі, повідомляє Quibbll.

Британська поп-група Spice Girls збирається знайти заміну двом вокалісткам Вікторії Бекхем і Мел Сі, які відмовилися брати участь у світовому турне з нагоди 20-річчя колективу.

Вікторія Бекхем відмовилася повертатися в групу ще на початку цього року, коли стало відомо, що Spice Girls збирається возз’єднатися і влаштувати великий тур. Тепер з’ясувалося, що слідом за Бекхем фанати не побачать в турі і Мелані Чізголм, відому під ім’ям Мел Сі. Таким чином, з первинного складу групи в турі візьмуть участь тільки Мел Бі, Джері Холлівелл і Емма Бантон.

Джерела, наближені до організаторів ряду виступів, повідомляють журналістам, що незабаром самі учасниці колективу проведуть кастинг нових вокалісток, які замінять Вікторію Бекхем і Мелані Чісхолм (Пош Спайс і Спорті Спайс).

«Шанувальники по всьому світу мріють, щоб Spice Girls знову запалили. Особливо з огляду на той факт, що наступного літа все будуть ностальгувати і згадувати колишню славу групи, перший сингл якої вийшов у далекому 1996 році. Мел Бі минулого місяця спеціально прилетіла в Лондон на таємну зустріч з іншими учасницями групи, щоб все обговорити. Кожна з них може отримати за тур більше десяти мільйонів», — повідомило джерело, обізнане з ходом подій.

Нагадаємо, що раніше Вікторія зізнавалася, що виступати в групі їй не дуже подобалося, незважаючи на шалену популярність колективу. За словами співачки і модного британського дизайнера, їй просто не давали співати — на вимогу продюсерів організатори концертів часто відключали їй мікрофон.

Spice Girls — британська дівоча поп-група, що утворилася в 1994 році.

На початку 2000-х колектив розпався, проте потім ще кілька разів збирався для великих концертів. Останній раз дівчата виступали на одній сцені під час Олімпійських ігор в Лондоні у 2012 році.

Loading...