Кеті Топурія поділилася зворушливим відео, як її дочка вперше заговорила

Кеті Топурія поділилася зворушливим відео, як її дочка вперше заговорила

Російська співачка показала відео, в якому її однорічна донька впевнено говорить, скільки їй років.

Джерело: Відомості

Солістка групи А'studio Кеті Топурія в червні минулого року вперше стала мамою. Вона подарувала своєму чоловікові, бізнесмену Леву Гейхману, дочку, яку назвали Олівією. 15 червня малятку виповнився рік, і зоряна мама вирішила влаштувати грандіозне свято. Подружжя вирушило відпочивати до Італії, де й організували урочистість, повідомляє видання «Домашний очаг».

На свято в особняк на узбережжі Середземного моря були запрошені рідні та найближчі друзі. Про всі деталі барвистого свята шанувальники співачки змогли дізнатися з її Instagram. «З днем ​​народження, моя маленька принцеса! Я люблю тебе більше за життя», — таким коментарем супроводила публікацію Топурія.

А на наступний день співачка поділилася іншою радісною новиною. Вона розмістила відео, на якому однорічна Олівія говорить. Кеті ласкаво запитує дівчинку, скільки їй років, а вона впевнено відповідає «один». Ролик за лічені хвилини набрав рекордну кількість переглядів сторінок. Шанувальники були вражені тим, як сильно дівчинка схожа на тата.

 

Багато хто подякував зоряній мамі за те, що вона перестала приховувати дочку від сторонніх і почала показувати її фото і відео в Instagram. 

Loading...