Лєра Кудрявцева запідозрила чоловіка у зраді

Лєра Кудрявцева запідозрила чоловіка у зраді

Лєра Кудрявцева влаштувала «розбірки» чоловікові через передбачувану зраду просто в одному з московських кафе.

Джерело: Відомості

Відвідувачі однієї з розташованих в Москві піцерій стали свідками з’ясування стосунків між телеведучою Лєрою Кудрявцевою та її чоловіком хокеїстом Ігорем Макаровим, повідомляє Informing.

За словами очевидців, журналісти дізналися, що першим в кафе прибув 28-річний спортсмен. Незабаром туди на своїй машині під’їхала і його 45-річна дружина. Сівши за столик, телеведуча почала пред’являти претензії молодому чоловікові через надіслані їй невідомою жінкою повідомлення, в яких йдеться про зраду Ігоря.

У сімейні розбірки втрутився друг Макарова, який майже не говорив, а лише уважно вислуховував претензії дружини. Він спробував захистити спортсмена.

Відзначається, що в кінцевому підсумку подружжю вдалося помиритися, після чого, поцілувавшись біля виходу з кафе, вони роз’їхалися в різні боки у своїх справах.

Нападник ХК ЦСКА Ігор Макаров і телеведуча Лєра Кудрявцева перебувають у шлюбі вже три роки. У червні 2013 року вони зіграли пишне весілля, на якому був присутній весь московський бомонд. Незважаючи на 17-річну різницю у віці, Макаров та Кудрявцева вважаються однією з найміцніших пар у російському шоу-бізнесі. 

Loading...