Пацанки стали ведучими «Абзацу!»

Пацанки стали ведучими «Абзацу!»

Ірина Волкова навчила півфіналісток реаліті вести прямі ефіри, а пацанки розповіли, як спілкуватися «пацанською»

Джерело: Відомості

Кожен тиждень в Школі леді – тематичний. Пацанки знайомляться з культурою та звичаями різних країн світу, вивчають мови, їм намагаються прищепити найкращі якості іноземних жінок. Вони вже багато дізналися про французьких спокусниць, італійських модниць, англійських аристократок. Настала черга спробувати себе в ролі українських, господинь, берегинь родинного вогнища. Одним із перших уроків тижня виявилася перевірка знання рідної мови. Ця місія була покладена на Ірину Волкову – ведучу програми «Абзац!» Пацанки, як завжди, відзначилися. І скоромовки їм не давалися, і рідко вживані слова здавалися безглуздими. Тоді героїні вирішили взяти ситуацію в свої руки і почали навчати Волкову своєї «пацанської» мови.

- Ми тоді вирішили, що баба догралася (сміється). Треба їй свого жаргону «впарити», щоб вона зрозуміла життя. «Все, борода», «базар-вокзал», «олень північний» – оці слова всі знають, а не її терміни давньоєгипетські, – каже Галя «Клеопатра» Полудневич.

На цьому веселощі не закінчилися. Ірина Волкова провела майстер-клас теледиктора і запропонувала учасницям спробувати себе в ролі ведучих. Пацанки від своїх проб були не в захваті.

- У мене просто був текст дебільний, – коментує Люда Понзель.

- Якби у телевізорі були такі ведучі як ми, я б його ніколи в житті не вмикала, – каже Юля Чайка.

Не пропустіть наступний випуск реаліті «Від пацанки до панянки» у вівторок, 31 травня, о 20:00 на Новому каналі

Loading...