Телеведучий Дмитро Шепелєв назвав сім’ю Жанни Фріске «купою гною»

Телеведучий Дмитро Шепелєв назвав сім’ю Жанни Фріске «купою гною»

Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв дав перше інтерв’ю після смерті дружини Жанни Фріске журналу Grazia

Джерело: Відомості

В інтерв'ю Шепелєв різко висловився про батьків покійної Жанни повідмоляє Quibbll.

Дмитро Шепелєв поділився з журналом про своє життя з сином після смерті Жанни Фріске. Дмитро каже, що намагається виростити свого сина Платона доброю і чуйною людиною.

«Це важливі для мене речі, які, я сподіваюся, він з часом розділить: доброта, розсудливість, ввічливість, спокій, великодушність, щедрість, легкість і гумор. Саме так я намагаюся вести себе з ним. Навколишнім я заборонив в присутності сина підвищувати голос, лаятися та сюсюкати», — повідав Шепелєв.

Також телеведучий згадав дитинство своєї покійної дружини Жанни, негативно відгукнувшись про її сім’ю. Батьків знаменитої співачки Шепелєв по суті назвав «купою гною».

«Коли мама Платона була маленькою, у свій час вона буквально жила в дитячому садку продовженого дня — двоє здорових і живих батьків забирали її додому тільки на вихідні. А весь тиждень, п’ять ночей поспіль, вона проводила в цьому садку одна. Здавалося б, що з цього може вийти? А ось виросла  ж в купі гною прекрасна квітка. Тому спробуй розбери, що зіпсує дитину, а що ні», — заявив Шепелєв.

Розповідати Платону про його матір телеведучий намагається кожен день.

«Я розповідаю Платону про маму кожен день: про її звички, про її улюблені місця, про наше життя до його появи, одним словом, про все. Ми разом вибрали фотографії Жанни, які тепер стоять в нашій квартирі. Я хочу, щоб син знав: у нього є мама, вона поруч і ніколи його не залишить. У день народження та інші свята я завжди кажу: «Ми з мамою вітаємо тебе!» — заявив шоумен.

Хочемо нагадати, що рідні Фріске подали на відомого телеведучого в суд, вимагаючи дозволити їм зустрічі з онуком Платоном. При цьому батько покійної співачки збирається видворити Дмитра Шепелєва з Росії в Білорусь. Також був гучний скандал, коли «Русфонд» оголосив зібрані на лікування Фріске гроші викраденими. 

Loading...