Дворічна дочка Тіматі робить перші успіхи в художній гімнастиці

Дворічна дочка Тіматі робить перші успіхи в художній гімнастиці

Два роки тому відомий російський репер Тіматі вперше став татом.

Джерело: Відомості

Його цивільна дружина, 2-а віце-міс Росії 2012 року Олена Шишкова, подарувала йому доньку Алісу. Артист обожнює дівчинку і майже весь свій вільний час присвячує дитині, такій же білявій, як і її мама, повідомляє видання «УзнайВсе». 

За словами бабусі Аліси, Тіматі, як і всі люблячі татусі, хоче, щоб його дочка виросла не тільки розумницею і красунею, а й майстром на всі руки.  На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram жінка опублікувала фотографію 2-х річної внучки, яка робить шпагат. і написала: «Папа хоче, щоб його дочка вміла все!!! Говорити, співати, плавати, танцювати, перекидатися, кататися на всьому, грати на різних інструментах, розмовляти мінімум на трьох мовах, щоб любила читати, була розумною і вихованою дівчинкою... ».

Крім того, бабуся зазначила, співак дуже сподівається на те, що всі ці вміння і гідності дістануться його доньці від народження. «Ну що ж, обіцянок ми давати не будемо, щоб не ставати боржниками, але постараємося, .... а зараз Папа, лови від нас – «шпагат»!!! P.S Знаю, спину треба тримати рівно!» 

Loading...