Світлана та Федір Бондарчук возз’єдналися на дні народження дочки

Світлана та Федір Бондарчук возз’єдналися на дні народження дочки

Сьогодні Варвара Бондарчук відзначає 17-річчя.

Джерело: Відомості

Світлана і Федір Бондарчуки після офіційного оголошення про своє розлучення рідко зустрічаються і, тим більше, публікують в соцмережах свої спільні фотографії. Але сьогодні — день народження їхньої дочки Варвари. Дівчині виповнилося 17 років. З цього приводу вся сім’я за традицією збирається в заміському будинку Бондарчуків, наче й не було в родині ніякого розладу. Приїжджає і старший брат іменинниці —  Сергій, з дружиною Татою і дочками — Вірою та Маргаритою, повідомляє 7days.

Сама іменинниця постійно живе за кордоном в спеціалізованій школі для дітей з особливостями розвитку. Відправити дитину туди було вирішено на сімейній раді вже давно, оскільки життя в Росії, за словами самої Світлани, не призначене для «особливих» людей. Але кожні канікули Варвара обов’язково проводить зі своєю сім’єю. Або приїжджає в Москву сама, або Світлана і Федір літають до доньки.

Щороку спеціально для Варвари професійні кондитери готують іменинний торт. У фіналі святкового вечері торт виносять у вітальню зі свічками, і вся сім’я допомагає Варі задути їх.

Loading...