Чоловік Ніколь Кідман знову образив свою дружину

Чоловік Ніколь Кідман знову образив свою дружину
Ніколь Кідман та Кіт Урбан

Кіт Урбан випробовує терпіння актриси.

Джерело: Відомості

У родині Ніколь Кідман знову виникли проблеми. Кіт Урбан зробив, схоже, фатальну помилку, яка може йому дуже дорого обійтися, повідомляє 7days.

 Він примудрився забути про дуже важливу подію в його з Ніколь сімейного життя — 10-річний ювілей їхнього весілля! Мало того, на знаменну дату він призначив свій концерт, тобто в цей день його взагалі не буде вдома... І скасувати прийняте рішення Кіту буде дуже непросто, адже квитки вже розпродані!

Як стверджує одна з подружок Ніколь, актриса смертельно образилася на чоловіка. Можливо, якби це був єдиний проступок Урбана, вона могла б йому пробачити. Але Кіт постійно випробовує терпіння своєї дружини.

Почати з того, що Урбан, який в минулому був алкоголіком і наркоманом, поклявся дружині перед весіллям, що він залишив свої шкідливі звички в минулому і ніколи більше не дозволить собі нічого подібного. Однак не минуло й п’яти місяців з дня їхнього одруження, як Кіт зірвався і був змушений лягти в клініку для лікування алкогольної залежності.

Після виходу Урбана з клініки Ніколь, мабуть, вирішила відволікти чоловіка від його проблем, переключивши увагу Кіта на сім’ю. У 2008-му вона народила йому дочку Сандей Роуз. А ще пару років тому їхнє сімейство поповнилося за рахунок малятка Фейт Маргарет, яку виносила для подружжя сурогатна мати. Перший час Кіт після появи в їхньому будинку дітей намагався вести себе як зразковий чоловік і батько. Однак, його вистачило не надовго.

Ось уже більше року по Голлівуду ходять чутки, що пара балансує на межі розлучення. Справа в тому, що Кіта постійно бачать в компанії сексапільних молодих блондинок. Так, минулої осені папараці застукали його біля готелю разом з непізнаною красунею. 

А нещодавно вибухнув новий скандал. Стало відомо, що Урбан зібрався відправитися в шестимісячний гастрольний тур разом зі співачкою Марен Морріс, з якої, як стверджують, у Кита дуже близькі стосунки. Причому, це вже далеко не перший раз, коли Урбан заводить інтрижки під час своїх гастролей. Так, рік тому Кіт за свідченням своїх колег дозволив собі завести роман з Келсі Баллеріні, котра супроводжувала його в поїздці...

До цих пір Кідман стійко переносила всі пригоди чоловіка. Вона, як видно, вирішила спробувати незважаючи ні на що зберегти свій шлюб. Але ось чи не виявиться забутий ювілей тією самою останньою краплею, яка переповнить чашу її терпіння? 

Loading...