Шанувальники розкритикували Ксенію Собчак за фото без макіяжу

Шанувальники розкритикували Ксенію Собчак за фото без макіяжу

Зірка поділилася відвертим знімком у мікроблозі.

Джерело: Відомості

Ксенія Собчак вирішила поділитися з підписниками свого мікроблога в Instagram вельми відвертим знімком: зірка показала своє фото, на якому вона зображена без макіяжу. Однак багато хто не оцінив такого пориву зірки, повідомляє 7days.

У коментарях посипалися звинувачення на Ксенію у використанні «фотошопу». Деякі передплатники відзначили, що з зовнішністю Собчак допомогти їй може тільки макіяж і чим яскравішим він буде, тим краще.

Шанувальники встали на захист зірки і порекомендували всім порадникам спочатку поділитися власними знімками вранці, а вже потім роздавати такі цінні вказівки.

Тим часом, нещодавно Ксенія Собчак задумалася про сина. Ксенії так сподобалося відпочивати в провінційній Англії, що вона вирішила залишити тут на згадку про себе іменне дерево зі спеціальною табличкою. «Посадила камелії. Залишилося побудувати будинок і виростити сина», — відзвітувала Собчак. У цій жартівливій, на перший погляд, фразі вона вперше зачепила тему продовження роду.

До речі, нещодавно в світській тусовці пройшла чутка про вагітність Ксенії, яка прийшла на один із модних показів у сукні широкого крою. Втім, про «цікаве положення» Собчак пишуть регулярно, раз у два-три місяці. 

Loading...