Кейт Міддлтон сумнівається щодо шлюбу з принцом Вільямом

Кейт Міддлтон сумнівається щодо шлюбу з принцом Вільямом

Кейт Міддлтон родом з простої сім’ї і дуже боїться зробити щось не те, щоб не зганьбити таке поважне сімейство.

Джерело: Відомості

Главред офіційного журналу королівської сім’ї «Величність» Інгрід Сьюард напередодні п’ятої річниці весілля Кейт Міддлтон і принца Вільяма повідомила, що останнім часом герцогиня Кембриджська намагається уникати попадання в кадри об’єктивів фотокамер, сумніваючись з приводу своєї відповідності статусу подружжя монаршої персони, повідомляє Informing.

За словами Сьюард, Кейт Міддлтон родом із простої сім’ї і дуже боїться зробити щось не те, щоб не зганьбити таке поважне сімейство.

Так, перед п’ятою річницею весілля, яку принц Вільям і Кейт Міддлтон відзначать 29 квітня, герцогиня засумнівалася в правильності вибору чоловіка, тому намагається не з’являтися перед журналістами, щоб не спровокувати чутки.

Тим часом в ряді західних ЗМІ з’явилася інша версія усамітнення Кейт Міддлтон. Так, багато видань повідомили, що після повернення з Індії герцогиня дізналася, що знову вагітна двійнею. Оскільки перші дві вагітності Кейт проходили дещо проблематично, то цілком зрозуміло, чому вона зараз намагається сховатися від сторонніх очей.

Нагадаємо, що у Принца Вільяма і Кейт Міддлтон є син Джордж, з яким 22 липня минає 3 роки і дочка Шарлотта, яка відзначить свій перший день народження 2 травня.  

Loading...