"В активному пошуку" - для тих, хто шукає любов

"В активному пошуку" - для тих, хто шукає любов

Якщо жінка чогось хоче, вона має на це право.

Джерело: Відомості

Про фільм "В активному пошуку" можна було б сказати, що це типова романтична комедія, цікава виключно дівчатам, якби чоловіки, присутні на сеансі, не сміялися так часто і голосно.

Комедію "В активному пошуку" зняли по книзі "Як бути самотньою" Ліз Туччилло - письменниці, яка трудилася в свій час над сюжетами для серіалу "Секс у великому місті". Саме звідти в нову картину перекочували любов до Нью-Йорку, специфічний погляд на відносини, поверхнева філософія жіночого глянцю, кілька рафінованих образів ідеального чоловіка і, звичайно, його антипода. Правда, на цей раз все виглядає набагато кумедніше, завдяки Ребел Уілсон, чиїй героїні найчастіше вдавалися жарти, що смішили чоловіків.

Сюжет оповідає про чотирьох мешканок Нью-Йорка. Їх об'єднує вік «близько тридцяти» і бажання знайти внутрішню гармонію. Для однієї з них - це тихе сімейне щастя, для іншої - можливість одночасно будувати кар'єру і ростити дитину, третя, здається, вже знайшла все, що хотіла – нічні вечірки і секс, секс, секс.

Головна героїня у виконанні Дакоти Джонсон - невпевнена в собі скромняга Еліс, яка намагається зрозуміти важливі для неї відносини. Головна героїня вчиться "розважатись" під чуйним керівництвом нової подруги

Авторитетними експертами в цьому питанні для неї стають три інших героїні - Мег, Робін і Люсі. В процесі практичного навчання" Еліс премудростям життя, глядачеві належить побувати з нею на кількох вечірках, побачити її пологи сестри в таксі і зрештою прийти до висновку, що свобода вибору відкриває перед нами світ безмежних можливостей, в числі яких і самотність. Та воно не так вже погано, якщо вміти нею насолоджуватися".

В цілому картина вийшла легкою, живою і веселою. Якщо не приймати близько до серця плоску філософію, фільм обов'язково підніме вам настрій. А шанувальницям "Сексу у великому місті" ще й допоможе втамувати ностальгію по улюбленому серіалу.

Джерело: УкрМедіа

Loading...