Дівчина, схожа на жертву пластичної хірургії, веде прогноз погоди на російському телебаченні

Дівчина, схожа на жертву пластичної хірургії, веде прогноз погоди на російському телебаченні

У соціальних мережах стрімко набирає популярність відео прогнозу погоди каналу «СТС-Челябінськ». Усьому виною — ведуча передачі Лариса Сладкова, а точніше — її провокаційний вигляд.

Джерело: Відомості

Манірна блондинка Лариса Сладкова зводить з розуму YouTube. Дівчина, схожа на жертву пластичної хірургії, веде прогноз погоди на челябінському каналі і викладає відео в Інтернет. Коментатори обговорюють неправдоподібно пухкі губи, дивну форму щік і занадто глибоке декольте, що оголює принади ведучої, повідомляє сайт dni.ru.

Чи не менше відгуків зібрав і одяг Сладкової, який користувачі YouTube одноголосно визнали «ночнушкою», а також голос і дуже розкута манера ведення Лариси — більше підходять передачі для дорослих. Втім єдиної думки в коментаторів немає. Одні називають дівчину «страшною», «живим шматком батоксу», звинувачують у надмірному використанні  силікону, інші —  поголовно чоловіки —  захоплюються формами та радять Сладковій лише підкачати сідниці.

ЗМІ, втім, вже змогли з’ясувати деякі подробиці життя провокаційної ведучої.  Виявилося, що «класичній блонді» 43 роки, і вона велика шанувальниця своєї попередниці Наталії Анісімової, яка вела прогноз погоди на «СТС-Челябінськ» в купальнику. При цьому кар’єра Анісімової склалася вельми вдало: дівчина виграла премію «ТЕФІ» і перебралася до Москви, де її «погодні» ролики транслював, зокрема, канал «ТНТ».

Лариса максимально «підігнала» зовнішність під еталон і прийшла на кастинг з пропозицією своїх послуг. Концепцію роликів і тексти для них вона готує сама. «Як двотижневий експеримент ми будемо показувати прогноз погоди за участю Лариси тільки на сайті, а потім вже вирішувати питання про подальшу співпрацю», — розповіла редактор «СТС-Челябінськ» Наталія Ігнатович. Вона зізналася, що ролики викликали великий резонанс, чого на каналі навіть не очікували. Втім, і серед співробітників «СТС-Челябінськ»  панують різні погляди: як і глядачі, вони не можуть вирішити, чи припустима така манера ведення передачі.

 

Loading...