Леонід Агутін розсекретив правду про доньку

Леонід Агутін розсекретив правду про доньку

Спадкоємиця артиста Єлизавета відзначає 17-річчя.

Джерело: Відомості

Дівчина росте надзвичайно творчою, вільною і самостійною. Батьки Лізи дуже пишаються її музичними успіхами і охоче розповідають про них оточуючим.

Щільний графік однією з найбільш затребуваних в шоу-бізнесі зоряних пар Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум, природно, вимагає багато часу і віддачі. Це не дозволяє батькам приділяти достатню кількість уваги любій доньці Лізі.

Але, незважаючи на колосальну зайнятість, подружжя Варум-Агутін дуже стараються радувати дівчинку і в усьому підтримувати її. Сьогодні, коли Ліза святкує своє 17-річчя, турботливий і уважний батько буквально до сліз зворушив шанувальників ніжним і емоційним постом в своєму «Інстаграме», розкривши деякі подробиці про спадкоємицю.

«Вона з дитинства досить скептично дивиться на життя, але вміє зігріти тих, кого любить, - почав Леонід. - Вона знає все, чого я намагаюся її вчити, слухає, хоча живе все одно почуттями. Вона пише мелодійно, але дуже по-своєму. Слова її міцно пов'язані змістом, але широко символічні. Посмішка її говорить про доброту. Вона - моя дочка - Єлизавета Марія Варум Агутіна. Наша дочка! Сьогодні у неї День народження! 17 років! Лізонька, я люблю тебе. Ми тебе дуже любимо! Тато з мамою щосили намагаються бути справжніми батьками. І як би у нас це не виходило, ми назавжди залишаємося твоїми головними прихильниками! Ми хочемо тобі здоров'я і радості, щастя і удачі, міцних навичок і гідного результату в тому, чому ти щиро бажаєш присвятити своє життя. Ну і, безумовно, любові! З Днем Народження, Lizonchik! »

Ліза встигла заявити про себе як про самостійну творчуодиницю. Дівчина співає і грає в рок-групі.

Шанувальники творчої родини тут же почали вітати Лізу з днем ​​народження, бажати і їй і батькам здоров'я, щастя, здійснення мрій, а також дякувати Леоніду Агутіна за таке одкровення в привітанні і любов до своєї сім'ї.

«Так рідко побачиш такі відносини батька і доньки! Завжди знала, що Леонід приголомшливий, турботливий і уважний тато і чоловік, глава сім'ї! Зворушило до сліз і до мурашок. Спасибі Вам, Леонід, за те, що ви такий і за Ваше велике серце!», «Копія тато! І носик і волосся! Красуня! Якщо дочка схожа на батька, значить, буде щасливою! Вітаю!», «Так написано, що за душу хапає! Від душі вітаю вашу дівчинку з днем ​​народження і, звичайно ж, всіх вас зі святом!», - дуже емоційно коментують мікроблог співака шанувальники.

Джерело: starhit

Loading...