Син російської співачки Валерії прийме громадянство Швейцарії

Син російської співачки Валерії прийме громадянство Швейцарії

А також відслужить у швейцарській армії.

Джерело: Відомості

Зовсім недавно в світській тусовці пішли розмови, що в старшого сина Валерії виникли проблеми.

Річ у тім, що 21-річний Артемій вже приблизно 10 років живе в Швейцарії, і вже став її повноправним громадянином. Однак тепер хлопець повинен віддати борг країні і відслужити в швейцарській армії, повідомляє Informing.

«Зі швейцарським паспортом йому буде простіше. Коли відучиться, піде служити», — розповыв чоловік Валерії Йосип Пригожин представникові «Експрес газети Online». Але поки в Артемія інші турботи, він вчиться, попереду на нього чекає магістратура.

У свій час хлопець жив на березі Женевського озера в будинку, який належить родині Валерії, але пізніше вирішив перебратися в гуртожиток, щоб було зручніше ходити на заняття.

Що стосується поведінки молодшого сина популярної співачки, Пригожин також погодився дати коментар. Як сказав відомий продюсер, хлопчикові всього 17 років, і багато в його роки робили помилки. За словами Йосипа, дівчина Арсенія не подобається рідним хлопця, і вони чесно про це їй сказали. Але найбільша проблема була не в тому, що Сеня з нею зустрічається, а в тому, що кохана відволікає молоду людину від навчання, від занять музикою.

Зараз Арсеній тимчасово покинув училище і займається в звичайній школі. Живе в московській квартирі, як і раніше. За словами Пригожина, все в їх великій родині добре.

Нагадаємо, що у відомого продюсера шестеро дітей: син Дмитро Пригожин і дочка Даная Пригожина від першого шлюбу з Оленою Пригожиною, дочка Єлизавета від цивільного шлюбу, і троє дітей співачки Валерії від шлюбу з екс-чоловіком Олександром Шульгіним. Треба сказати, що дітей своєї ниніш ньої дружини Йосип підтримував у творчих починаннях і замінив їм батька. 

Loading...