Олександр Домогаров на старості років повернувся до колишньої дружини

Олександр Домогаров на старості років повернувся до колишньої дружини

Знаменитий актор Олександр Домогаров, як відомо, намагається приховувати від сторонніх своє особисте життя.

Джерело: Відомості

Однак незважаючи на це, шанувальникам вдалося з'ясувати, що останнім часом він все більше часу проводить зі своєю колишньою дружиною Іриною Гуненковою.

Поки що достеменно не встановлено, які в даний час відносини пов'язують артиста і його екс-дружину. Олександр категорично відмовився говорити про це. Він лише вказує на те, що підтримує зв'язок з сином Олександром, який народився в шлюбі з Іриною. Відомо, що юнакові скоро виповниться 27 років. Він вирішив присвятити себе шоу-бізнесу і зараз прокладає собі дорогу в цьому напрямку. Поки що йому не дуже щастить з ролями. Знаменитий батько намагається посприяти в цьому синові. При цьому Олександр Домогаров-старший намагається не афішувати допомогу. Він зізнається, що його син проти цього.

Шанувальники, проте, вважають, що знаменитий артист просто хоче відвести розмову в бік, а насправді він повернувся до колишньої дружини. Відзначимо, що Ірина Гуненкова - друга дружина артиста. Перший раз він поєднався узами шлюбу з Наталею Сагоян. У цьому союзі у пари народився син Дмитро. Однак в 2008 році році юнак загинув в ДТП. Останньою офіційною дружиною Домогарова була його колега Наталія Громушкіна. З нею він розлучився в 2005 році. З тих пір 52-річний Олександр Домогаров ходить в неодружених.

Loading...