Брітні Спірс шукає, від кого б народити

Брітні Спірс шукає, від кого б народити

Брітні Спірс в паніці: у неї з червня немає постійного бойфренда, при цьому зірка, яка відзначила в грудні 34-річчя, після дня народження почала вважати себе ледь не старенькою.

Джерело: Відомості

Невдачі останнього часу змусили співачку засісти за запис нового альбому, однак спроба знайти порятунок у роботі поки успіхом не увінчалася. Вдень засмучуватися їй не дають два сини — Брітні возить їх то в школу, то на спорт, але ближче до ночі картина змінюється, передає prozvezd.info.

Як кажуть знайомі знаменитості, всякий раз, варто тій залишитися наодинці, важкі думки повністю заповнюють її голову, і тут вже ніяка сублімація не допомагає. Спірс розмірковує, якими виродками виявилися всі її хлопці і намагається гарячково придумати, де б зустріти такого, щоб хай не принц на білому коні, але хоча б пристойний чоловік — такий, щоб можна було б нарешті народити дівчинку.

Останнє — давня ідея фікс співачки, що збиралася подарувати дочку і Чарлі Еберсолу, і тому, хто був до нього — Девіду Лукаду, і тому, що був до цих обох — Джейсону Травіку, який встиг зробити подрузі пропозицію, але так і не дійшов з нею до РАЦСу. І це тільки якщо брати останні шість років життя блондинки. 

Вона зі шкіри геть лізе, намагаючись утримати молодість, відмовилася вже майже від усіх шкідливих звичок, але все одно визнається: відчуває, вік потихеньку почав брати своє — зір уже не те, та й фігура теж. Брітні впевнена, що у неї є тільки один шанс стати щасливою: знову піти під вінець і подарувати своїм дітям сестричку. 

Loading...