17-річна донька Майкла Джексона ходить на зібрання «анонімних алкоголіків»

17-річна донька Майкла Джексона ходить на зібрання «анонімних алкоголіків»

17-річна донька покійного співака Майкла Джексона, Періс заявила, що відвідує зібрання «анонімних алкоголіків».

Джерело: Відомості

На таке зізнання дівчину спровокували інтернет-троллі та просто допитливі безцеремонні фани, котрі не дають їй спокою в соцмережах, повідомляє «ТаблоID».

Серією гнівних повідомлень Періс відповіла їм у Instagram.

«Це, блін, сміховинно. Від мене чекають, що я в буквальному сенсі цілий день сидітиму, відповідаючи на коментарі (позитивні чи негативні?), котрі пишуть мені люди», — обурилася Джексон.

«Я мушу ходити на зібрання «АА» («анонімних алкоголіків»). Сімейні обов’язки. Особисті обов’язки. Це такий егоїзм, що мене буквально атакують по кожній речі, яку я пощу, бо люди, яких я навіть не знаю, не отримують того, що хочуть», — написала дівчина.

На думку Періс, надмірна увага публіки та її надмірні очікування — це те, від чого потерпав і її батько.

«Я не знаю нікого з вас. Я ціную любов та підтримку, але ці очікування сміховинні. Очікування, які ви покладали на мого тата, були сміховинні. Він нічого не був вам винен, але його щодня роздирали на шматки. Я не дозволю, щоби це сталося зі мною», — запевнила Періс.

Нагадаємо, коли Періс Джексон було 15, вона спробувала вкоротити собі віку. Подейкують, тепер, коли дівчина ще й розійшлася зі своїм першим коханням, рідні побоюються її нового зриву.

Loading...