Playboy випустив попередній номер журналу без оголених моделей

Playboy випустив попередній номер журналу без оголених моделей

Редактори популярного чоловічого глянцю Playboy дотримали слова і випустили попередню версію березневого номера журналу без повністю оголених моделей.

Джерело: Відомості

Минулої осені редакція популярного журналу Playboy прийняла рішення відмовитися від публікації фотографій повністю оголених жінок, повідомляє Informing.

Рішення про зміну формату популярного чоловічого глянцю схвалив і його засновник Х'ю Хефнер. Тоді повідомлялося, що чоловічий журнал, випущений в новому форматі, надійде в продаж вже в березні.

Як пише The New York Times, Playboy вже випустив попередню версію свого березневого номера. Повністю оголені моделі в ньому дійсно відсутні. Замість цього дівчата відображені в спокусливих позах, але вже одягненими, або ж вони прикривають свої принади руками.

Кореспонденти газети відзначають, що тепер моделі Playboy не відкрито позують на камеру, а виглядають так, ніби були заскочені фотографом зненацька, через що змушені зніяковіло прикривати свою наготу.

Ще одним нововведенням стало те, що перед випуском пробного номера чоловічого глянцю в друк, фотографії моделей майже не ретушувалися і дівчата, які потрапили на сторінки журналу, постають перед читачем в природному вигляді.

Loading...