Микита Джигурда розгромив пивну з криками «Я артист!»

Микита Джигурда розгромив пивну з криками «Я артист!»

Під час дебошу співак розбив об стіну пляшку та перекинув стіл.

Джерело: Відомості

Відомий актор, співак і епатажний чоловік фігуристки Марини Анісіної Микита Джигурда влаштував бійку в забігайлівці на Мясницькій вулиці Москви в середу вдень. Брутальний відвідувач, розмахуючи пляшкою горілки, чіплявся до інших гостей, а в кінці свого «подання» перевернув стіл і став бити склянки об стіни, повідомляє «Московский комсомолец».

Як розповів очевидець дебошу, який встиг зняти все, що відбувається, на відео, 20 січня близько 14.00 він зайшов у пивну на ланч. Там молодий чоловік побачив за одним із столиків чоловіка з довгим волоссям, в якому впізнав Микиту Джигурду.
Колоритний клієнт періодично «прикладався» до пляшки горілки, яка стояла перед ним, і в міру споживання алкоголю ставав все більш неадекватним і розв'язним, заважаючи іншим відвідувачам.
У підсумку люди стали звертатися до охорони закладу, щоб вони втихомирили «зірку», але слова охоронців на Джигурду не вплинули. Коли в черговий раз вони підійшли до довговолосого хулігана, той перевернув стіл, схопив пляшку горілки і кинув її в стіну. При цьому він з характерною хрипотою прокричав: «Я — Артист!» І доповнив цю вагому фразу матюками. Все закінчилося лише тоді, коли п'яного гостя вивели із закладу під руки.
У самому барі підтвердили інцидент. Отримати будь-які коментарі від Микити Джигурди «МК» не вдалося.
Микита Джигурда, зайшовши в обідній час в пивну на М'ясницькій вулиці в Москві, повівся неадекватно. З гучними матюками і криками він перекидав меблі та жбурляв об стіну посуд. У підсумку охоронці вивели Джигурду із закладу — заспокоївся він тільки на вулиці. 

Loading...