Брати Меладзе записали саундтрек до новорічної комедії

Брати Меладзе записали саундтрек до новорічної комедії

Валерій і Костянтин записали саундтрек до новорічної комедії «Чумацький шлях».

Джерело: Відомості

Мелодії, які Костянтин Меладзе пише для фільмів, стають хітами. Композиція з серіалу «Відлига» у виконанні Пауліни Андрєєвої, а також пісня «Опять метель» з фільму «Іронія долі. Продовження», яку виконала Алла Пугачова, стали улюбленими для багатьох. Напевно, така ж успішна доля чекає і пісню «Любов і чумацький шлях» у виконанні Валерія Меладзе, повідомляє «7 Дней».

Ця композиція прозвучить як саундрек у новорічній комедії Анни Матисон «Чумацький шлях» із Сергієм Безруковим і Мариною Александровою в головних ролях. «Подивившись фрагменти з фільму, я зрозумів, що історія непроста, і навіть десь драматична, - розповів Валерій Меладзе. — Але припустив, що новорічна історія повинна бути зі світлим і щасливим фіналом! Налаштувався на позитив і виконав пісню. Мені здається, що композиція красива, і викличе теплі почуття з легким нальотом світлого смутку».

У центрі сюжету картини, яку зняла Анна Матісон — історія сімейної пари, яка знаходяться на межі розлучення. Кожен із подружжя мріє про любов і щастя, але не може знайти в собі сили зробити ще одну спробу. У переддень Нового року сім’я збирається разом в останній раз і, здавалося б, все вже вирішено... Але цілий ланцюг подій - смішних, сумних, іноді навіть дивних і непояснених — ніби утримує сім’ю від останнього, фатального кроку.

Зйомки фільму проходили в Іркутській області, на Байкалі. Багато епізодів за участю Сергія Безрукова і Марини Александрової, яка в цей момент чекала другу дитину, знімали на острові Ольхон. Прем’єра фільму «Чумацький шлях» відбудеться 1 січня майбутнього року.

Loading...