Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна вперше стала мамою

Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна вперше стала мамою

21 листопада Юлія Саніна з The Hardkiss подарувала своєму чоловікові, і за сумісництвом — музикантові групи, Валу Бебко сина.

Джерело: Відомості

Про вагітність Юлія Саніна та її чоловік-гітарист Вал Бебко розповіли в інтерв'ю журналу Viva! А тепер співачка поділилася з шанувальниками радісною новиною — 21 листопада вона народила сина. Хлопчик вагою 3200 грамів з'явився на світ в одному з приватних пологових будинків Києва.

«Привіт світ! Я тут!)) Не думала, що можна любити когось так сильно, до сліз!» — написала щаслива мама Юлія Саніна на своїй сторінці в «Інстаграм».

Солістка The Hardkiss опублікувала в блозі зворушливе фото ручки новонародженого малюка. І, судячи з рокерского жесту, дитину з перших днів життя будуть долучати до світу музики.

Як зізналася Юлія Саніна, вони з чоловіком старанно працювали над тим, щоб в їхній родині з'явився малюк. «Важливо було підібрати вдалий момент і зробити паузу в концертній діяльності, оскільки ми з Валом не самі — з нами велика команда, за яку ми відповідаємо», — розповіла солістка The Hardkiss.

Протягом вагітності Юлія відчувала себе добре — у неї не було токсикозу, вона була сповнена сил і енергії, а також вела дуже активний спосіб життя. «Я не з тих вагітних, які годинами валяються в ліжку і дивляться серіали, для мене це розкіш!» — говорить артистка.

Напередодні пологів Юлія Саніна і Вал Бебко відвідували курси для майбутніх батьків, а також дивилися в Інтернеті корисні відеоблоги. Народжувати малюка подружжя вирішило в рідній країні, вибравши хороший приватний пологовий будинок.

«Не бачу сенсу летіти народжувати закордон — сервіс можна знайти і вдома. Плюс до всього — я хочу, щоб наша дитина мала таке ж громадянство, як і батьки», — зазначила солістка The Hardkiss.

 

Loading...