Співачка Alyosha буде народжувати в Україні, бо грошей на Маямі не має

Співачка Alyosha буде народжувати в Україні, бо грошей на Маямі не має

Українська співачка Alyosha, яка невдовзі вдруге стане мамою, розповіла про свою другу вагітність, яку тримала в секреті до 7 місяця.

Джерело: Відомості

Українська співачка Alyosha, яка невдовзі вдруге стане мамою, розповіла про свою другу вагітність, яку тримала в секреті до 7 місяця.

Alyosha й досі продовжує активно гастролювати, а нянь до виховання дворічного сина Романа залучати не хоче. Їй, звичайно, допомагає чоловік, але він теж часто в роз'їздах, пише Viva.

«Чомусь до того, як завагітніти, я кілька місяців думала, що вже перебуваю в положенні — ну, якось по відчуттях, десь на підсвідомості у мене були такі думки. Адже існує теорія, що душа ще ненародженої дитини сама вибирає батьків, і вона приходить набагато раніше, ніж жінка завагітніє. Може, я передчувала, що це має статися, але, чесно скажу, спеціально ми з Тарасом нічого не планували — так сталося», — розповіла виконавиця в інтерв’ю українському глянцю.

«Ми не так давно переїхали в нову квартиру, і мені хочеться до народження другої дитини закінчити ремонт. Щоб було затишно і комфортно. Тому часто відправляю чоловіка в будівельні магазини і прошу то поличку мені прибити, то меблі пересунути. Я поспішаю, адже з двома дітьми мені буде складно займатися облаштуванням побуту», — каже Альоша.

Співачка також додала, що народжувати планує в Україні: «В Україні не все так добре, щоб ми могли дозволити собі народжувати в Маямі (посміхається). Тому ми будемо в Києві».

Чоловіка, фронтмена гурту «Антитіла» Тараса Тополю, на пологах артистка бачити не хоче, тому що вважає, що це занадто особисте:

«Ми навіть ще не говорили з ним про це. На останньому УЗД мене лікар питав, чи буде чоловік. Я кажу: «Ні, ні в якому разі, максимум — він буде в коридорі сидіти і чекати». Навіщо йому все це? Народження дитини схоже, знаєте, на таїнство хрещення, таїнство молитви. Це дуже інтимний процес, на якому повинні бути присутніми тільки жінка і лікар. Зрозуміло, що лікарі вже звикли, а от батько може сильно психологічно постраждати. Тому, я вважаю, краще його вберегти від такого».

Співачка також розповіла, що виступати вона планує майже до самих пологів:

«В першу вагітність я працювала набагато менше. Вже в шість з половиною місяців пішла в декрет, а зараз у мене концерти розписані до дев'ятого місяця. Я постараюся себе берегти. В першу вагітність концертів і переїздів було набагато більше, і мені було важко виходити на сцену».

Loading...