Новий фільм Джолі нагадав Дженніфер Еністон її власну трагедію

Новий фільм Джолі нагадав Дженніфер Еністон  її власну трагедію

Актриса навіть попросила свого чоловіка Джастіна Теру зробити кілька дзвінків.

Джерело: Відомості

Новий фільм Анджеліни Джолі «Лазурний берег» засмутив 46-річну Дженніфер Еністон. За словами інсайдерів, актриса впевнена, що в картині розповідається її історія кохання з Бредом Піттом, передає «Сегодня».

Не тільки критики залишилися не в захваті від нового фільму Анджеліни Джолі та Бреда Пітта «Лазурний берег», але й колишня дружина голлівудського актора Дженніфер Еністон. А все тому, що сценарій картини нагадав їй власну історію.

За сюжетом стрічки, в якій Джолі і Пітт зіграли головні ролі, чоловік з дружиною відправляються в подорож, щоб врятувати свій шлюб. Стосунки подружжя ускладнюються тим, що вони не можуть мати дітей: колишня танцівниця Ванесса перенесла вже кілька викиднів і через це знаходиться в глибокій депресії.

Щось схожа пережила й Еністон: під кінець її шлюбу з Піттом у 2005 році, коли актор вже крутив роман з Джолі на зйомках фільму «Містер і місіс Сміт», Дженніфер теж була в розпачі через невдалі спроби народити дитину. Щоб налагодити відносини, разом з чоловіком вони відправилися на Карибські острови в надії повернути згаслі почуття, однак це не допомогло — розлучення зірок досі обговорюють у Голівуді.

Сюжет «Лазурного берега» здався знайомим Еністон. Як стверджує американський таблоїд In Touch, актриса зробила висновки — і результат їй не сподобався: «Дженніфер божеволіє через те, що цей фільм присвячений її шлюбу і розлученню з Бредом», — розповів інсайдер. Еністон настільки боляче та прикро через те, що її особиста драма в черговий раз стала надбанням громадськості, що вона нібито навіть попросила свого чоловіка Джастіна Теру зробити пару дзвінків і дізнатися докладніше, як таке могло трапитися. А заодно розвідати, чи не збирається Джолі й далі екранізувати найчорніші сторінки з життя Еністон.

Loading...