Джамала зніметься у фільмі французького режисера

Джамала зніметься у фільмі французького режисера

Українська співачка Джамала виконає епізодичну роль у художньому фільмі Поліна, над яким в даний момент працює зіркова команда з Франції, Бельгії та України.

Джерело: Відомості

Режисером картини став призер Каннського МКФ, француз Оліас Барко, творець фільмів Максимальний екстрим і Убий мене, будь ласка, а оператором — знаменитий Тьєррі Арбогаст, багаторічний співавтор Люка Бессона, який працював над його головними фільмами: Леон (1994), П'ятий елемент (1997), Люсі (2014), а також співпрацював з Брайаном де Пальма, Матьє Кассовіцом і Еміром Кустуріцею.

Поліна — історія маленької дівчинки, яка вирушає в чарівну подорож, щоб з'ясувати правду про свою сім'ю. У фільмі знімуться такі зірки кіно, як Віржіні Ледуайен (Пляж, 8 жінок), Едуард Баер (Астерікс і Обелікс у Британії), молода французька актриса і модель Одрі Марней, що працювала з такими режисерами, як Мішель Гондрі, Джордж Клуні, Патріс Леконт і Седрік Клапіш, французький актор Верджіл Бремлі (Початок, Мандерлей), Сол Рубінек (Непрощений, Справжня любов, Уолл-стріт), Северія Янушаускайте (Зірка) та інші. Україну в акторському складі картини представлять силач Василь Вірастюк, режисер Мирослав Слабошпицький і співачка і актриса Джамала, яка зіграє в одній з яскравих епізодичних ролей.

Loading...