Кіркоров мріє, щоб його діти вчилися та жили в Росії

Кіркоров мріє, щоб його діти вчилися та жили в Росії

Російський співак Філіп Кіркоров запевняє, що з появою дітей в нього настала тиша, спокій і гармонія. Артист мріє аби його син і донька жили та навчалися в Росії.

Джерело: Відомості

Окрім цього Філіп хоче, аби між росіянами й українцями настав мир і він знову зміг би їздити на заробітки до України. Про це Кіркоров розповів в інтерв'ю «Собеседнику».

«Безумовно, з появою дітей у мене повністю перевернувся світогляд і з'явилася додаткова відповідальність... Скандалів не виходить. Ось уже п'ять років тиші. І повірте, зараз я живу в ладу з собою, в повній гармонії, спокої та в абсолютному щасті. Насолоджуюся кожною хвилиною, проведеною з дітьми», — зауважив співак.

Філіп зізнався, що намагається радувати дітей. Тож незабаром у його родині з'явиться новий член — цуцик.

«Не обов'язково постійно дивувати їх, робити дорогі подарунки, можна просто влаштувати дитяче свято та подарувати... цуценя. Що я й зроблю. Він схожий на лисеня на коротких ніжках. Це цуценя мені подарує подруга. Мій джек-рассел Покемон, на жаль, помер торік. Тепер у нас буде новий домашній вихованець. Назвіть це пустощами, як завгодно, але я щиро цьому радий», — пояснив артист.

Кіркоров запевняє, що його син і донька ходять до школи, де займаються діти «з різних верств суспільства»:

«Я прекрасно розумію, що вони не повинні бути відірвані від життя. Незважаючи на те, що вони — діти артиста, вони живуть у соціумі. І я б хотів, щоб мої діти вчилися та жили в Росії. Незважаючи на те, що мені активно радять відправити їх жити та здобувати освіту за кордон».

Наостанок Філіп вирішив згадати й про свою дружбу з Ані Лорак і Таїсією Повалій.

«Жодна політична ситуація не зможе вплинути на мою дружбу з тією ж Ані Лорак, Таїсією Повалій, Андрієм Данилко — з цими дивовижними музикантами та хорошими людьми. І, звичайно, дуже сумно, що за фото зі мною Іра Білик отримала «по повній», — сказав він.

«Я ніколи не прийму всіх цих спроб розділити нас. І з нетерпінням чекаю, коли ж нарешті запанує мир і все нормалізується. І я щиро мрію незабаром показати моє нове шоу «Я» в Україні. А все, що я загадую, тьху-тьху-тьху, завжди збувається», — додав він.

Loading...