Альона Вінницька займається йогою та вважає себе космополітом

Альона Вінницька займається йогою та вважає себе космополітом

Співачка Альона Вінницька дещо обурюється через те, що журналісти не запитують її про світогляд та речі, до яких вона не байдужа.

Джерело: Відомості

А вона, наприклад, цікавиться йогою та вважає себе космополітом. А ще Альона вже протягом чотирьох років вивчає питання харчування. Про це екс-»ВІА Гра» розповіла в інтерв’ю «TOUCH Magazine», для якого також знялася у фотосесії.

Вінницька зізналася, що у звичайному житті намагається залишатися непоміченою. Тому іноді доводиться маскуватися.

«Я це роблю регулярно. Тому що я так само, як і звичайна людина, ходжу в магазини. Не те, що я сильно маскуюся, просто я намагаюся не виділятися в цей момент. Мінімум мейкапу та скромний кежуал —ув такі моменти мені хочеться бути непомітною», — розповіла співачка.

«На жаль, на сьогодні це все складніше і складніше зробити. Все одно впізнають. Тому добре виглядати потрібно завжди. Ще важлива манера поведінки. Якщо ви поводитеся скромно, то на вас, відповідно, менше звертають уваги», — додала вона.

Також Альона перелічила речі, про які її дуже рідко запитують журналісти, а вона й не проти розповісти.

«Є маса речей, якими я цікавлюся, але журналісти мене про це не питають. Мене дуже рідко запитують про йогу, якою я займаюся вже майже другий рік, і про все, що з цим пов'язано, — про мої внутрішні переживання. Ці речі мене цікавлять», — зауважила співачка.

«Дуже мало запитують взагалі про якийсь світогляд, і навіть дивуються, коли я сама про це говорю. Скажімо, про те, як я ставлюся в цілому до ситуації на планеті. Тому що я вважаю себе космополітом… Дуже мало запитань про харчування, — я вивчаю це питання вже протягом чотирьох років…» — зізналася Вінницька.

Своє захоплення йогою співачка не пов’язує з даниною моді.

«Я весь час займаюся якимись фізичними навантаженнями. Тому що це просто необхідно кожній людині, а тим більше артисту, який півтори години працює на сцені. Якщо у вас немає фізичної підготовки, то вам буде складно це витримати. Плюс потрібно бути завжди у формі», — зауважила Альона.

«Спочатку я обмежувалася спортзалом, який мені не завжди подобався, тому почала пошук. Випадково потрапила на йогу і зрозуміла, що це моє. Мене це радує, мені це подобається. Але коли я потрапила в більш професійне середовище, у мене повністю змінився світогляд. Тому що йога — це не тільки фізичні вправи, це система, яка серйозно змінює людину зсередини», — поділилася співачка.

Loading...