Віра Брежнєва: Я живу так, як вважаю за потрібне

Віра Брежнєва: Я живу так, як вважаю за потрібне

Віра Брежнєва, яка минулого тижня вийшла заміж за Костянтина Меладзе, у своєму блозі опублікувала відвертий запис.

Джерело: Відомості

Ймовірно, поштовхом для цього стало бурхливе обговорення її весілля серед громадськості, а також нещодавня авіакатастрофа російського літакав Єгипті, яка забрала життя 224 чоловік.

Трагедія, яка трапилася з російським літаком в Єгипті, змусила багатьох задуматися про те, наскільки крихке життя. Не стала винятком і Віра Брежнєва. Співачка болісно відреагувала на шокуючу новину про авіакатастрофу, а своїми філософськими роздумами поділилася в особистому блозі, передає Viva.

У своєму зверненні Віра Брежнєва каже, що життя занадто коротке, щоб витрачати його на неприємних людей. Саме тому артистка закликала «відписатися» від її сторінки в соцмережі всіх, кому вона не подобається або кого не влаштовує її спосіб життя.

«Добрий день. Є розмова. Давайте відразу домовимося. Якщо я вам не подобаюся, якщо вам не подобається щось, пов'язане зі мною — не витрачайте на це час. Відписуйтеся. Я нікого не тримаю, нікого не змушую тут бути. Нікому не нав'язую свою точку зору, поради, свої думки. Життя занадто коротке, щоб витрачати його на неприємних тобі людей, на неприємні розмови. Не витрачайте. Не потрібно вчити мене жити, я вже доросла дівчинка це раз, а два — ви занадто мало знаєте про моє життя, щоб це робити. Я дорожу кожною хвилиною. Живу так, як вважаю за потрібне. З тими людьми, яких люблю. І це мій вибір. Найчастіше про життя інших пліткують ті, у кого свого життя немає, або воно убоге. Може комусь варто тоді своїм життям і зайнятися?! А перш, ніж засудити людину, варто згадати, чи так ти сам чистий?)

Ніхто не знає, скільки днів попереду нас очікує. Я не хочу потім шкодувати, що я чогось не зробила, чогось не встигла, не була щасливою тому, що комусь це б не сподобалося. Я не хочу витрачати своє життя на чиюсь суб'єктивну думку. Якби я це робила, я б не добилася того, що маю. Я чесна з собою і слідую за своїм серцем, бо тільки воно може мені вказати вірний шлях. Скільки б не було подаровано небесами мені років, місяців, днів, я точно знаю, що проживати їх МЕНІ. І за мене це не зробить ніхто інший. А прожити я їх хочу в любові і щасті. Чого і всім вам бажаю», — йдеться у зверненні Віри Брежнєвої.

Loading...