Віра Брежнєва розповіла, як заробила перші гроші

Віра Брежнєва розповіла, як заробила перші гроші

Віра Брежнєва зізналася, якою була її перша професія. Співачка розповіла, як їй вдалося заробити перші гроші.

Джерело: Відомості

Віра Брежнєва поділилася спогадом, як вперше самостійно заробила гроші. Свою першу зарплату актриса та співачка отримала зовсім не за виступи. Знаменитість розповіла, що працювати почала в 11 років, а її першу професію в рідному Дніпродзержинську їй підшукала бабуся, передає Viva.

«Якось бабуся показала мені газету, де було написано: «Мерія міста пропонує дітям під час літніх канікул підробити в міському парку. Чекаємо всіх охочих. При собі мати свідоцтво про народження». І я з цією газетою і свідоцтвом в руках поїхала за вказаною в оголошенні адресою та влаштувалася на роботу. У наші обов'язки входило: прибирати сам парк, полоти клумби, мити сидіння каруселей і приводити в порядок покинутий кінотеатр. Це була моя перша в житті робота, яку я із задоволенням виконувала, але головне — нам усім за неї заплатили гроші», — розповіла Віра в одному з інтерв'ю.

Така робота не вбила любов артистки до атракціонів. Співачка зізналася, що не втрачає можливості побалувати себе такими розвагами і тепер.

«Мені подобаються машинки, «ромашка», а ось «сюрприз», який ще називають центрифугою, не люблю, — ділиться Віра. — Навіть від однієї згадки про цей атракціон мені стає не по собі. Загалом, якщо хочете мене катувати, то ведіть на «сюрприз»! — поділилася Брежнєва.

Loading...