Кім Кардашян зробила сюрприз своїй фанатці на її 21-й день народження

Кім Кардашян зробила сюрприз своїй фанатці на її 21-й день народження

Вагітна зірка реаліті-шоу вирішила привітати одну із найпалкіших своїх шанувальниць, прилетівши до неї в Новий Орлеан та запросивши її на обід.

Джерело: Відомості

Також віддана шанувальниця, яка підписана у соцмережі ніком MyleezaKardash, отримала від свого кумира пару ультрамодних кросівок Yeezy. А маленька донечка зірки Норт навіть заспівала для подруги мами «Хеппі Бьоздей» через додаток для смартфона FaceTime. 

Маліза вперше зустрілася з Кім два роки тому, коли королева гламуру Кардашян запросила її посидіти з нею під час одного із шоу свого чоловіка Каньє Веста. Відтоді дівчата підримували зв’язок, а Кім навідь іноді ретвітила пости Малізи в мікроблозі. Про це мріє не один фанат темношкірої красуні. 

Малізі, яка є студенткою, навіть вдалося вмовити Кім змінити аватарку в «Інстаграмі», коли вона пофарбувалась у блонд. 

Н втіху всім тим, хто ніколи не матиме селфі зі своїм кумиром, Myleeza поділилася численими фотографіями та відео з їхнього з Кім особливого дня.

Кім також написала про цю подію на своїй сторінці у соцмережі: «З днем народження, MyleezaKardash! Я така рада провести твій 21-й день народження з тобою тут, у Новому Орлеані! Ти завжди так мене підтримувала! Твої твіти освітлювали мій найпохмуріший день! Любитиму тебе завжди, моя лялечко!».

Loading...