Російський співак: Найбільшої шкоди державі завдає її президент Володимир Путін

Російський співак: Найбільшої шкоди державі завдає її президент Володимир Путін

Лебединський сказав, хто з російських політиків найбільше шкодить РФ.

Джерело: Відомості

Відомий російський співак Олексій Лебединський, відомий під псевдонімом «Професор Лебединський», в інтерв'ю ТСН розповів про своє ставлення до президента РФ Володимира Путіна.

За словами Лебединського, який переїхав у США, найбільше шкодить Росії саме її президент. 

«Найбільшої шкоди державі завдає її президент Володимир Путін і його, хотів сказати, «однокамерники». Сподіваюся, що так і буде: майбутні сусіди по камері», — заявив співак.

За його словами, без жорсткої руки на Росію не чекає світле майбутнє і додав, що складно уявити президента гіршого, ніж Путін.

«Якщо всю цю верхівку в кількості 20-30 — найбільш злісну — нейтралізувати і сказати: «А решта тепер майте совість, і буде амністія тим, хто поверне 3/4 статків, які ви вкрали». За такого стану справ могли б поставити країну на рейки у короткий період часу, тому що без жорсткої руки в Росії нічого хорошого не буде. Зараз — 100%. Питання: яка прийде жорстка рука? Рука фашиста і ідіота, наступного за Путіним? Ще гірше, ніж він? Що можна придумати гірше, ніж Путін?» — висловив думку російський виконавець.

Також Лебединський розповів про брехню президента РФ.

«Вся ця жахлива брехня, яку видає на-гора Путін, вже навіть на Економічному форумі у всіх волосся дибки стало — як же можна так брехати, ти ж президент великої країни!» — резюмував він.

Нагадаємо, під час свого виступу на Економічному форумі Путін напряму не став заперечувати поставок військової техніки на Донбасі і ухильно відповів на запитання про ситуацію в Україні.

Loading...