Джамала вирішила не поспішати з заміжжям

Джамала вирішила не поспішати з заміжжям

Зірка ностальгує за стосунками часів навчання в консерваторії.

Джерело: Відомості

Співачка Джамала вкрай рідко говорить про особисте. Але раптом зізналася, що поки не готова вийти заміж за чоловіка, з яким зараз має стосунки. Українська артистка, яка присвятила пісню юнацького почуттю, шкодує, що в студентські роки відштовхнула закоханого в неї хлопця через зосередженість на власній професії, говориться у випуску «Світського життя».

Сама ж зірка, на відміну від своєї вже одруженої консерваторської любові, досі не визначилася з відповіддю на пропозицію руки і серця від чоловіка, з яким зараз будує стосунки.

«Я поки не готова стовідсотково сказати «так», хоча дійсно розумію, що ця людина дуже дорога мені. Можливо, це — якийсь страх втратити свою свободу», — каже артистка.

Незважаючи на зволікання з весіллям і присвяту пісні колишньому, наречений співачки не влаштовує їй сцен ревнощів з цього приводу.

«Це все було настільки наївно і чисто, що я розповіла про таку історію своєму коханому. Виявилося, що вони навіть були знайомі між собою», — зазначила співачка.

Ще одну свою пісню-сповідь Джамала присвятила пам'яті депортації кримських татар. Артистка записала композицію «Шлях додому».

Loading...