Седокова заявила, що коханка Белькевича обікрала її доньку

Седокова заявила, що коханка Белькевича обікрала її доньку

Співачка Анна Седокова стверджує, що з рахунків її колишнього чоловіка Валентина Белькевича за тиждень до його смерті містично зникли гроші.

Джерело: Відомості

У крадіжці великої суми екс-«ВІА Гра» звинувачує коханку футболіста.

Анна виховує десятирічну доньку Аліну, якій через свавілля пасії півзахисника київського «Динамо», його цивільної дружини Олесі, практично нічого від батька не залишилося. Щоб законним шляхом отримати спадщину, Седокова звернулася до суду. Процес почався в Києві. Разом зі співачкою ініціаторами позову виступили батьки Валентина, померлого через тромб в серпні минулого року. Зачекавши покладений термін, рідні Белькевича вирушили до суду, щоб Аліна не залишилася без фінансової підтримки батька, передають «Дни.ру».

Останні роки життя Валентин провів з цивільною дружиною Олесею. У них народився син Володимир. В даний момент жінка відмовляється передати призначену за законом частку спадщини батькам футболіста і його дочці Аліні. Олеся проігнорувала перше судове засідання, не виходить на зв'язок з адвокатом Анни Седокової. Все ускладнюється ще й тим, що Валентин Белькевич не залишив заповіту, тому єдиний спосіб вирішити спадкове питання по справедливості — суд.

«Є мама Валіка, його тато, є я. А є жінка, з якою він жив. Ця жінка ніколи і ніде не працювала, жила на гроші Валіка. Гуляла і відпочивала, кажуть, вживала багато алкоголю і наркотиків. Всі гроші, які були на рахунках Валентина, містично зникли за тиждень до його смерті. І виходить, що він не залишив нічого, крім квартири в Києві, яку він купив ще коли жив у шлюбі зі мною і в якій росла наша донька Аліна», — заявила Седокова.

Репортери підрахували, що ринкова вартість згаданої житлоплощі на сьогоднішній день становить 150 тисяч доларів. «Ця жінка заявляє, що квартира належить їй повністю і готова віддати Аліні лише гараж. Коли випиває, кричить, що забере в мене дочку, — ділиться своїм обуренням Седокова. — Але ми на це увагу не звертаємо, хоч чути такі слова дуже неприємно, і хочемо все поділити по справедливості».

Після розлучення з Белькевичем Седокова залишилася з порожніми руками.

«Десять років тому я пішла від Валентина з малятком на руках і почала все з нуля. Причиною нашого розставання і був зв'язок Валіка з цією жінкою, Олесею. Я просто відпустила його, сказавши: «Будь щасливий». Я сподіваюся, він був. Мені здається, для Валентина було б важливо залишити хоч щось доньці, дати їй хоч якусь опору. У нас є всі документи, і я сподіваюся на чесний суд. І якщо рішення буде прийнято на нашу користь, у Аліни на рахунку з'явиться сума, яку в 18 років вона зможе витратити на здобуття вищої освіти. І я зможу їй сказати, що тато подбав про неї. Я все життя, як і багато жінок в нашій країні, виховувала доньку сама, забезпечувала і себе, і її. І повірте мені, якщо я пішла тоді, нічого не взявши, то вже сьогодні мені точно нічого не потрібно. Але я повинна сказати доньці, що мама не опустила руки, а боролася!» — налаштована рішуче Анна. 

Loading...