Лоліта приїхала до Києва знімати кліп

Лоліта приїхала до Києва знімати кліп

Уродженка Мукачева, а зараз уже російська співачка Лоліта Мілявська наважилася приїхати до Києва, про який ще нещодавно говорила, що він потерпає від «варварства, щурів та бомжів».

Джерело: Відомості

Артистка, котра готова з ідейних міркувань до скону живитися виключно російськими продуктами, виявилася все ж не проти зекономити, знявши кліп під Києвом. Адже, подейкують, в українських реаліях значно дешевше знімати музичні відео, ніж у тій же Росії.

Окрім зйомок Лоліта знайшла час поспілкуватися з журналістами та побідкатися, що їй заборонили співати на концерті пам'яті її «друга» Кузьми Скрябіна.

Кліп Мілявській на пісню з невибагливою назвою «Шпилька-каблучок» знімав український молодий співак Коля Сєрьга, пише «Московский комсомолец».

«Ми знімаємо фільм в санаторії під Києвом, де раніше відпочивали високопоставлені комуністи, а зараз поправляють здоров'я прості люди. У кліпі задіяні чудові київські актори, які вже вийшли на пенсію. Є один популярний молодий актор», — розповіла співачка, яка фанатіє від Путіна.

Лоліта, яка від самого початку не підтримувала Майдан, схоже, побоювалася того, як її зустрінуть у Києві. Щоправда, шансів нарватися на «бандерівців» у артистки було мало, адже вона одразу з вокзалу чкурнула за місто.

«З поїзда я відразу сіла в машину і поїхала в передмістя. Потім до мене приїхала мама з дитиною. Все було досить тихо, спокійно і мирно», — запевнила жіночка.

Однак Мілявська знайшла, що ж такого поганого розповісти про українців — артистка побідкалася, як їй не дали заспівати на концерті-пам'яті загиблого Андрія Кузьменка:

«Напередодні відбувся концерт пам'яті мого друга Кузьми Скрябіна, який трагічно загинув 2 лютого. Незважаючи на те, що вся його родина хотіла, щоб я взяла участь у концерті його пам'яті, їм заборонили мене кликати. Як я зрозуміла, заборона надходила від телеканалу, який потім транслював концерт. Я не можу назвати це агресивним випадом».

«На мою пам'ять про Кузьму Скрябіна це ніяк не вплине. І на моєму ставленні до його сім'ї це ніяк не відіб'ється. Я вважаю це непорозумінням, недалекоглядністю. Мені не подобається, коли мистецтво змішують з політикою», — додала Лоліта.

Наостанок співачка навіщось ще раз підкреслила, що у столиці її не ображали:

«По прибуттю до Києва я не помітила жодного кривого погляду, ані з боку прикордонників, ані з боку митників, яких я першими зустріла о четвертій ранку. Всі побажали мені щасливої дороги, досить мило посміхалися, і ніяких напруг, перетинаючи кордон України, я не помітила. Мені хочеться вірити, що так буде і далі — завжди і скрізь».

Нагадаємо, Лоліта Мілявська не підтримувала Майдан, лаючи його за націоналізм та бруд. Потім вона заявляла, що все життя готова їсти лише російські продукти. Співачка також подумувала перевезти дочку з Києва до Москви, але так цього і не зробила.

Loading...