Світлана Лобода вважає, що Кузьму Скрябіна не замінить ніхто

Світлана Лобода вважає, що Кузьму Скрябіна не замінить ніхто

Loboda порівняла «Скрябін» з групою «Queen» і заявила, що Кузьма — як Фредді Меркьюрі: їх не замінити.

Джерело: Відомості

У столичному Палаці спорту 20 травня на концерті пам'яті Андрія Кузьменка Loboda виконала пісню «Нікому то не треба». У 1997 році композиція увійшла в студійний альбом «Скрябіна» — «Казки», і добре відома фанатам групи.

«Для мене такий вибір був принциповий, — зазначила співачка, виступ якої, за визнанням глядачів, стало одним з найбільш пам'ятних моментів вечора. — Я намагалася вибрати пісню не з нових, а з тих, які звучали колись. Потрібно було зробити аранжування, яке змогло б передати мої відчуття. Музиканти «Скрябіна» сказали, що зазвичай артисти намагаються вибрати одну з найновіших, борються за найостанніші, хітові. Я кажу — ні. У мене зовсім інша історія. Хочеться іншого».

Також Loboda зізналася, що не вірить у можливу заміну Кузьми Скрябіна іншим вокалістом: «Це як група Queen. Занадто яскрава особистість, занадто талановита, харизматична. Не можна таких замінювати. Це неможливо. Давайте краще слухати його на дисках і радіти, що він наш».

Артистка підтвердила свою участь на концерті пам'яті у Львові.

«Я вважаю, що «Скрябін» як група, і особисто Андрій Кузьма як особистість, сформували величезний пласт не тільки в українській музиці, але і в культурі в цілому. Ми — артисти — пишаємося тим, що є сучасниками такого музиканта і людини. Кузьма вже увійшов в історію, а більшість його пісень стали воістину народними».

Loading...