Актора Олексія Яніна вивели з коми

Актора Олексія Яніна вивели з коми

Однак у свідомість артист так і не прийшов.

Джерело: Відомості

Дружина популярного російського актора Олексія Яніна, який впав у кому після інсульту, повідомила, що його вивели зі штучної коми. Однак у свідомість артист так і не прийшов, передає «Сегодня».

Дар'я Яніна розповіла останні новини про стан свого чоловіка Олексія в закритій групі в соціальній мережі Facebook, присвяченій акторові. Вона повідомила, що медики вивели артиста зі штучної коми.

«Добрий вечір друзі та близькі. З моменту операції минуло 12 днів, і сьогодні зняли медикаментозну кому. Це означає що Олексій у комі, але вже без ліків. Стан важкий і коли зміниться — поки не відомо. Всі ці дні ви були поруч і завдяки саме вашій підтримці ми тримаємося і чекаємо новин. А вони обов'язково будуть і впевнена, що хороші. Спасибі вам за те, що ви поруч думками, молитвами і підтримкою», — написала дружина актора.

Жінка зазначила, що в останні роки у актора був дуже напружений графік роботи, під час якого він здійснював безліч перельотів. На думку Дар'ї, це могло вплинути на стан його здоров'я. Лікарі роблять все можливе, щоб врятувати артиста.

Loading...