Співачка Альона Апіна болісно переживає забуття

Співачка Альона Апіна болісно переживає забуття

Колись відома російська виконавиця Альона Апіна зізналася в інтерв’ю, що їй важко жити без колишньої популярності. Артистка зазначила, що знаходиться на роздоріжжі.

Джерело: Відомості

Популярна колись співачка, екс-учасниця гурту «Комбінація» Альона Апіна страждає від відсутності гармонії в житті. Пов'язано це, за словами співачки, з тим, що вона втратила колишню популярність.

«У житті будь-якої актриси або співачки настає момент, коли ти задаєшся питанням: «А що ж далі?» Тому що настає інший час, у якого інші кумири, і жити як раніше не виходить і вже не можна. Це природний процес, біологічний, можна так сказати. Якраз зараз я на такому роздоріжжі. Я ніяк не можу зрозуміти, що далі. Спів, концерти — все це є, але воно вже не буде в такому обсязі і не буде з такими яскравими фарбами, як раніше», — цитують Апіну 7 Днів.

Тим часом 23 серпня 2014 року колись популярній співачці виповнилося 50 років, але артистка досі може похвалитися прекрасним зовнішнім виглядом. Виглядає набагато молодше своїх років і абсолютно не турбується через старіння. В одному інтерв'ю вона розповіла, що лікарі відмовляються робити їй операції з омолодження за непотрібністю.

«Кілька разів просила їх зробити мені операцію, але вони досі ухиляються від своїх обов'язків. Так що доводиться поки самій справлятися: дієта, салони краси, — перерахувала свої секрети привабливості співачка. — Без цього зараз просто ніяк, все одно що душ вранці приймати. Я вважаю, що жінка в будь-якому віці повинна бути хороша і бажана. До того ж в наш час прожиті роки — уже не такий важливий пункт, як раніше».

Кар'єра Альони Апіної почалася в далекому 1987 році, коли вона стала співати в групі «Комбінація». Саме в цьому колективі артистка виконала такі хіти, як «Вишневая девятка», «Бухгалтер» і American Boy. У 1991 році Апіна вирішила виступати сольно. Вона записала пісні «Ксюша», «Электричка», «Леха», «Летучий голландец» та інші.

Loading...