Ірина Дубцова зустрічається з колишнім чоловіком

Ірина Дубцова зустрічається з колишнім чоловіком

Російська співачка Ірина Дубцова повернулася до колишнього цивільного чоловіка Тиграна. Заради старого коханого співачка покинула свого нинішнього коханого, відомого діджея Леоніда Руденка.

Джерело: Відомості

Новина про те, що Ірина Дубцова раптово розлучилася з діджеєм Леонідом Руденком, стала несподіванкою не тільки для журналістів, а й для численних шанувальників співачки. Як з'ясувалося, виконавиця повернулася до колишнього коханого, 48-річного стоматолога Тиграна Мальянца (він засновник мережі стоматологічних клінік), передають «Дни.ру».

«Роман з Руденком виявився швидкоплинним. Останній місяць Іра кожен вільний день проводила з Тиграном. Якось він їй подзвонив, потім прислав букет квітів, і знову все закрутилося. Я вважаю, що вони дійсно люблять один одного. В обох горять очі. Вірю, що цього разу у них все складеться. Артем, син Іри, обожнює Тиграна, він йому як другий тато», — розповів друг співачки Олександр Вахрушин.

Дубцова і Мальянц познайомилися близько восьми років тому. Співачка записалася на прийом до стоматолога в одну з клінік його мережі. Але лікар не вийшов на роботу, і його замінив Тигран. Як пізніше Ірина зізнавалася в інтерв'ю, це був спалах, і вони обидва зникли. Їх відносинам не заважало навіть те, що стоматолог був одружений і разом з дружиною Жанною виховував дочку Луїзу.

Однак ці стосунки закінчилися розривом. Співачка розповіла в інтерв'ю: «Так, Тигран насправді був абсолютно моїм чоловіком… Не дарма кажуть: на чужому нещасті щастя не побудуєш. А він кинув дружину, з якою прожив у шлюбі 18 років. Хоча це відбулося не через мене. Я виявилася останньою краплею, але не була причиною розриву. З Тиграном у нас був приголомшливий роман. І відносини склалися прекрасні, і батьки наші подружилися. Але надто вже багато чого з його минулого втручалося в наше життя, занадто великий був вплив на Тиграна колишньої дружини, яка не хотіла змиритися з тим, що він від неї пішов. Та ще донька їх жила з нами. А мені, 26-річній, було нелегко виховувати чужу 12-річну дівчинку. Ні фізично, ні морально я не була готова мати таку дорослу дитину, яку до того ж мати весь час налаштовувала проти мене. А в мене ж ще й свій син підростав. Від усього цього я була на межі нервового зриву і в підсумку опинилася в клініці неврозів. Там, зваживши всі «за» і «проти», я вирішила: як би сильно ми з Тиграном не любили один одного, але треба розлучатися, інакше я здурію».

Після розставання Ірина з Тиграном змогла зберегти дружні стосунки. 

Loading...