Маша Євросиніна розповіла про свій шлюб

Маша Євросиніна розповіла про свій шлюб

Телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що нова посада її чоловіка Тимура Хромаєва, якого не так давно призначили головою комісії з цінних паперів та фондового ринку, дуже змінила і її життя також.

Джерело: Відомості

Однак Марія вірить у те, що їхній шлюбу має чудове майбутнє та пишається своїм чоловіком, про що розповіла «Комсомольській правді в Україні».

Після того, як чоловік Маші отримав нову відповідальну посаду, в нього змінився графік та поменшало вільного часу. Але телеведуча не засмучується.

«Насамперед мені довелося перелаштовуватися як жінці. Тимур працює по 17 годин на добу, і я просто не маю можливості спілкуватися з ним стільки, скільки раніше. Шлюб у нас немолодий — йому 13 років, і це дуже відчутні зміни для стосунків. Однак ми прийняли це як виклик», — поділилася Марія.

Єфросиніна зауважила, що щаслива від того, що коханий має сили на роботу: «Я пишаюся своїм чоловіком! Я радію і щаслива, що у нього працює внутрішній моторчик, який йому дає сили на все, що він робить».

Маша готова навіть миритися з тим, що тепер про спільний сімейний відпочинок можна забути.

«Навряд чи у нас влітку вийде вирвати тиждень на відпустку з графіком Тимура, але я готова миритися багато з чим. З чоловіком ми домовилися, що не запустимо наші стосунки. У нас великі шанси на хороше майбутнє!» — впевнена телеведуча.

Згадала Єфросиніна й про сестру Лізу. Виявляється, сестри бачаться не часто, а племінників Маша взагалі бачить вкрай рідко.

«З племінниками не бачуся, дуже за ними сумую. Тільки по Скайпу спілкуємося. Ліза приїхала з Майямі до Києва на великодні свята, але діток не брала з собою — занадто далекий переліт. Знаєте, ми не хочемо робити з її приїзду світської події. Хочемо побути разом і поговорити по душах», — пояснила вона. 

Loading...