Дженніфер Еністон розповіла про знайомство з майбутнім нареченим

Дженніфер Еністон розповіла про знайомство з майбутнім нареченим

Зірки познайомилися завдяки Роберту Дауні-молодшому.

Джерело: Відомості

Дженніфер Еністон знялася у фотосесії для травневого випуску журналу InStyle UK і трохи розповіла про своє життя з Джастіном Теру, передає «Сегодня».

Шанувальники ніяк не дочекаються, коли ж Дженніфер вийде заміж або стане мамою. Актриса не раз говорила, що її дуже засмучує така нав'язливість папараці, але вони з коханим намагаються не звертати на це увагу. А все, чим хочуть поділитися, розповідають самі.

В інтерв'ю виданню Дженніфер розповіла, як пройшло їхнє знайомство з Джастіном.

«Ми познайомилися завдяки Роберту Дауні-молодшому в 2008 році. Я тоді була у відпустці в Кауаї на Гавайях з моєю подругою Кортні Кокс і її чоловіком Девідом Аркеттом і моїм учителем йоги і другом Менді. А Роберт був на острові на зйомках, і одного разу він прийшов до нас разом з Джастіном. Я ніколи не чула про нього раніше. Він був дуже потайним, був одягнений у чорні джинси і військові черевики, окуляри та капелюх», — згадує Дженніфер.

Мало хто знає, але романтичні стосунки між ними зав'язалися лише в 2011 році. До того моменту Джастін вже був вільний від стосунків з колишньою дівчиною Хайді Бівенс. А весь час до цього Дженніфер і Джастін просто дружили.

«Після того як він пройшов через розрив стосунків, я якось побачила його в іншому світлі», — згадує Дженніфер.

«Джастін любить готувати і мене дивувати. Обожнюю його пасту», — говорить Дженніфер. І додає, що зовсім не переймається через зайві сантиметри на талії. Адже життя дане для того, щоб насолоджуватися ним. 

Loading...