Олег Скрипка переконаний, що росіяни і білоруси нам не брати

Олег Скрипка переконаний, що росіяни і білоруси нам не брати

Український музикант Олег Скрипка вважає, що жодного історичного братерства між українцями, росіянами та білорусами не існує.

Джерело: Відомості

Про це він сказав у інтерв’ю УНН.

За словами співака, у росіян є якийсь домішок української крові, але історії у двох країн зовсім інші.

Також, співак зазначив, що Російська Федерація повинна вибачитися за злочини Радянського Союзу та Російської імперії, як свого часу Німеччина вибачалася за фашизм.

«Ця ідеологія дуже дивного братерства — садо-мазо братерства. По-перше, ми з ними не брати ніякі і це історичний факт — ми не брати. Там є якісь домішок української крові у росіян, а насправді історія там абсолютна інша.

Ця історія братерства українського, білоруського і російського народів — це повна брехня і на ній все базується. А потім розгортається вся інша ідеологічна картинка. І із цього всі проблеми. І поки ця брехлива інформація не буде забрана з мізків людей — нічого нормального не буде.

І по-друге, Радянський союз зробив дуже багато злочинів. І поки Російська держава за це не вибачиться... Як зробила німецька держава: вони вибачилися за фашизм, хоча прості люди в цьому не винні, але, в принципі, в серці кожен німець вибачився перед іншими народами. І коли ти спілкуєшся із німцями, і коли йде про це мова, ти відчуваєш, що вони відпустили це із серця. І поки всі злочини Радянського союзу і Російської імперії не будуть відпущені, цей гріх буде просто молотити і продовжувати таке проблематичне існування цієї держави», — пояснив Скрипка. 

Loading...