Діму Білана освистали в Лондоні

Діму Білана освистали в Лондоні

Поява російського співака Діми Білана на концерті в Лондоні (Великобританія), присвяченому 60-й річниці співочого конкурсу Євробачення, закінчилася скандалом.

Джерело: Відомості

33-річний співак Діма Білан, який у 2008 році приніс Росії перемогу на міжнародному музичному конкурсі, став єдиним російським артистом, якого запросили в Лондон, передає «Ивона».

Білан піддався несподіваній провокації на ювілеї міжнародного музичного конкурсу Євробачення. Під час озвучення країни співака в залі пролунав гул і свист.

Ситуацію поспішив згладити знаменитий британський телеведучий Грем Нортон. Він закликав глядачів звернути увагу, що ювілей Євробачення — це все-таки не сам конкурс і попросив проявити розсудливість.

«Я прекрасно розумію, що такі моменти — це політична історія. Нашу країну зараз недолюблюють, ставляться з підозрою, негативом. Але особисто мені здається, що все-таки не варто змішувати політику і музику. Я щасливий, що публіка, присутня на лондонському шоу, все-таки це зрозуміла. І коли я вже співав — я чув дуже круті овації, весь зал підспівував. Я дуже вдячний європейцям за таку підтримку», — сказав Білан.

Loading...