Ірина Білик прокоментувала образи Ольги Горбачової та запросила її на свій концерт

Ірина Білик прокоментувала образи Ольги Горбачової та запросила її на свій концерт

Після інциденту на церемонії Yuna-2015 Ірина Білик порадила Ользі Горбачовій купити квиток на її ювілейний концерт.

Джерело: Відомості

Чергова церемонія нагородження в області шоу-бізнесу Yuna-2015 позаду, а пристрасті навколо недавнього вручення не вщухають. Чергові пристрасті спалахнули після висловлювання на своїй сторінці відомого режисера-постановника Олега Бондарчука, в послужному списку якого постановка Різдвяних зустрічей Алли Пугачової, шоу Філіпа Кіркорова «ДруGoy» і робота на телепроектом «Голос країни». Він порівняв все, що відбувається у вітчизняному шоубізі з гоголівським сюжетом про славно відоме село Диканька і заступився за Ірину Білик, на адресу якої зі сцени раз у раз летіли шпильки з вуст ведучої вечора Ольги Горбачової.

«Ведуча разрекламувала себе всю, чоловіка, дочку, їх сімейний уклад, фірму, всіх артистів цієї компанії. Місцями це було весело, але Юрій Нікітін — це ж не тільки герой з журналу «Сім'я»... Але нам його зарекомендували як велелюбного Вакулу, у якого було кілька Оксан, — написав на своїй сторінці в соцмережі Олег Бондарчук. — Про те, як згадали Ірину Білик на церемонії, навіть переказувати негарно, не знаю, як слова підібрати. Як жінку, що захоплюється молоденькими чоловіками, іноді відразу кількома… На цьому я закрив вуха, але ще почув слово «ліжко» у фіналі цього спічу. Прямо як у Солохи, в мішках сиділо по кілька нахлібників на її груди. Ось вам і повага, і такт, і подяка співачці, яка перша заспівала українську сучасну пісню, перша зібрала на комерційній основі зал «Україна», видала перший альбом з рекордним на той час тиражем, перша поїхала в тур по Україні, в той час коли готелів не було нормальних в країні, коли в концертних залах дошки на сцені провалювалися. Вона і тільки вона вирішила, що українській пісні бути, вона повернула обличчя і очі молодого покоління убогої держави в бік України, щоб не літали на чортах в Петембург черевички просити. На момент проведення церемонії, рівно через 10 днів, у Ірини Білик — ювілей, а ще цього року вона відзначає 25 років своєї творчої діяльності. Так, так. Вона починала, коли Вакарчук ще школу закінчував, Тіна в садку була, напевно, а ведучих, які її образили, напевно, ще не планували. Привітали своєрідно. Не згадав ніхто».

Ірина Білик не змусила довго чекати реакції і прокоментувала ситуацію: «Вже не знаю, чи то сценаристи церемонії були в ударі, чи то на Горбачову зійшло «натхнення» і всі жарти в мою адресу були чисто імпровізацією. Але нехай ведуча збере 15 концертних залів поспіль (Білик якраз повернулася з грандіозного туру по країні) і тоді блищить інтелектом. Ну а для тих, хто хоче побачити справжнє шоу, на кілька годин відключитися від буденного життя і потрапити в країну любові, я запрошую 23 квітня в палац «Україна» на ювілейний концерт «Про любов». Олі теж раджу купити квиток на мій концерт і подивитися по-справжньому душевний виступ, просочений любов'ю! Тоді й поговоримо про справжнє мистецтво і любові до свого глядача і навколишнього світу».

Loading...