ЗМІ: Лікарі просять Тіну Кароль менше співати

ЗМІ: Лікарі просять Тіну Кароль менше співати

Медики стурбовані навантаженням артистки, яка дає по два концерти на день.

Джерело: Відомості

Головні лікарі одразу кількох міських лікарень звернулися до співачки Тіни Кароль поберегти голос і не давати по два концерти на день. 

Лікарі забили тривогу після того, як стало відомо, що Тіна Кароль буде давати одразу по два сольних концерти в день — в 16:00 і в 19:00, передає «Комсомольська правда в Україні».

Зараз зірка гастролює Україною з прем'єрою свого музичного спектаклю «Я все еще люблю». Щоб всі бажаючі змогли послухати народну улюбленицю, організатори туру Кароль оголосили про п'ять додаткових концертів в Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Львові та Києві. Співачка даватиме одразу по два концерти на день.

«Настільки насичений концертний графік хоч і в радість співачці (її жадають бачити і чути тисячі шанувальників), але представляє серйозну загрозу для здоров'я голосових зв'язок Тіни. Судіть самі: Кароль виступає винятково «наживо», кожен її концерт триває кілька годин, а чотири години надривного вокалу в день можуть нашкодити навіть найзагартованішому голосовому інструментарію артиста!» — пишуть журналісти видання.

Зазначимо, що Тіна Кароль в рамках туру «Я все еще люблю» дасть сольні концерти в 26 містах. У столиці співачка вийде на сцену палацу «Україна» 26 квітня о 16:00 і в 19:00 відповідно.  

Loading...