Співак Сергій Лазарєв втратив рідного брата

Співак Сергій Лазарєв втратив рідного брата

У сім’ї російського співака й телеведучого Сергія Лазарєва сталася трагедія. Артист не розповідав про смерть рідного брата до самих похоронів.

Джерело: Відомості

37-річний Павло Лазарєв помер через тиждень після ДТП, відмовившись від госпіталізації.

Приблизно через тиждень після аварії, в яку потрапив Павло Лазарєв, він помер. Як йому здалося, він отримав незначні травми — струс мозку, забій плеча та перелом носа, і тому від госпіталізації відмовився. Але головні болі, що мучили чоловіка, змусили його звернутися до лікарів. Як виявилося, було вже надто пізно, пишуть «Дни.ру».

Фахівці клініки, куди Павла Лазарева доставила «швидка допомога», діагностували обширний крововилив і зараження крові. Чоловік помер від зупинки серця.

Сергій Лазарєв не розголошував трагедії аж до самих похоронів. Однак шанувальники, які прийшли напередодні на концерт співака в Підмосков'ї, не могли не помітити, що їхній кумир був незвично сумний. А під час виконання однієї з пісень Сергій Лазарєв не стримався і розплакався.

«Смерть Паші для нашої родини стала повною несподіванкою, — пізніше розповів Лазарєв журналістам. — Він вижив в такій серйозній аварії і, як нам всім здавалося, відбувся лише зламаним носом і струсом мозку. Але з кожним днем Павлу ставало гірше, він став скаржитися на болі, у нього піднялася температура, і його госпіталізували».

Як розповідала мама Сергія Лазарєва Валентина Вікторівна, її сини були дуже близькі. Сергій підтримував Павла, той планував відкрити свою справу і брати постійно радилися один з одним. Обожнює Сергій і доньку Павла Аліну, свою племінницю.

Через трагедію в родині Сергій Лазарєв скасував всі заходи, пов'язані з презентацією нового альбому і святкуванням дня народження — 1 квітня співакові виповниться 32 роки. 

Loading...