Яна Соломко незабаром стане мамою

Яна Соломко незабаром стане мамою

Екс-учасниця групи Real O, зірка шоу «Холостяк», а зараз сольна співачка Яна Соломко вагітна первістком.

Джерело: Відомості

Про це стало відомо, коли дівчина з'явилася на церемонії Yuna-2015, розповідає Viva.

З моменту сольного концерту в Києві, який відбувся восени, Яна Соломко вперше з'явилася на масштабному заході. Приводом стала церемонія вручення музичної премії Yuna-2015, де і з'ясувалося, що співачка вагітна. Спеціально для шоу Соломко приготувала сукню, яка підкреслила її цікавий стан.

Примітно, що коли в листопаді 2014 вона презентувала свою сольну програму, артистка вже була на ранньому терміні вагітності, але зуміла це приховати. Більше того, тоді Яна виступала на високих підборах і в відвертій сукні.

Зараз Яна Соломко приблизно на сьомому з половиною місяці вагітності. Де буде народжувати співачка, поки невідомо. До слова, останнім часом серед українських та російських зірок вважається модним їхати на пологи в клініки Європи або США.

Нагадаємо, Яна Соломко вийшла заміж влітку 2014 року.

«І наше знайомство з Олегом, і пропозиція руки і серця, і весілля — все сталося так, як я мріяла про це в дитинстві. Мій чоловік зробив все саме так, як уявляють собі дівчатка у своїх мріях — красиво, яскраво, романтично, ніжно! Я щаслива!» — зізналася Яна. 

Loading...