ЗМІ: Доньці Кончаловського, яка досі у комі, зробили операцію

ЗМІ: Доньці Кончаловського, яка досі у комі, зробили операцію

Дочка відомого російського режисера Андрія Кончаловського Марія вже півтора року перебуває в комі після страшної автомобільної аварії.

Джерело: Відомості

Нещодавно ж з'явилася інформація, що 15-річній дівчинці була проведена операція.

У російській пресі з'явилася новина про те, що Марія Кончаловська була прооперована. Однак чи насправді це сталося, і якщо так, то з якою метою, точно невідомо. За неперевіреною інформацією, стан дочки популярного режисера залишається без змін. Дівчинка як і раніше знаходиться в поверхневій комі. За твердженнями медиків, Марія повинна була прокинутися вже влітку минулого року, однак цього не сталося. Тим не менш, дівчинка всупереч усьому продовжує повільно, але впевнено приходити до тями: нібито підтримки Кончаловської з боку медичних приладів більше не потрібно, так як вона почала дихати самостійно, а всі внутрішні органи приступили до нормальної роботи, передають «Дни.ру».

Однак, згідно з інформацією інтернет-ЗМІ, медики заявили, що в мозку пацієнтки вже відбулися незворотні наслідки. І все ж лікарі дають шанс на зцілення, тому що організм Маші дуже молодий і може впоратися з труднощами. Кажуть, що в даний час дочка Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької знаходиться не у Франції, де лежала з самого початку трагедії, а в Італії, де у режисера і актриси є власний будинок. До слова, подружжя воліє не коментувати інформацію, що поширюється про їх дочку в ЗМІ.

Loading...