Гурт «Несчастный случай» заспівав про «братську війну»: «Я офигеваю, мама!»

Гурт «Несчастный случай» заспівав про «братську війну»: «Я офигеваю, мама!»

Російський музикант Олексій Кортнєв, котрий ще кілька місяців тому дуже тішився з «кримнаша» й того, що на півострові не буде натівської бази, схоже, вже не такий радий.

Джерело: Відомості

Гурт «Несчастный случай» випустив кліп на пісню пісню з назвою «Я офигеваю, мама!». Його можна побачити на сайті YouTube, розповідає «Таблоїд».

Кортнєв співає про місто «сіре, мов тюремний бушлат», про депутата, який, як всі знають, «злодій та падло», але ж водночас «патріот та спортсмен».

Є в пісні й такі рядки:

«А на площади митинг идет,

Как положено нынче в стране.

Распалившийся братской любовью народ

Аплодирует братской войне…»

У пісні Кортнєв згадує й пропаганду, жертвою якої став і він сам.

«В этом городе много читают и пьют,

Но читают и пьют исключительно дрянь.

Выбор блюд регулирует

Телеэкран.

Я читал их газеты и пил их вино

И, признаюсь тебе, отвратительно пьян.

Оказался сильнее

Этот дурман…»

«Пісню «Я офигеваю, мама» роки три складав, а коли почалася колотнеча в Україні, вона підійшла до логічного завершення і визріла. У ній мої роздуми про поточний момент. Я відчуваю крайнє обурення і жах від того, що відбувається в «ЛНР» і «ДНР». Напевно, якусь роль зіграли в тому, що сталося, і ми», — поділився Кортнєв.

Нагадаємо, в жовтневому інтерв’ю Кортнєв запевняв, що «приєднання» Криму до Росії врятувало багато життів. Щоправда, артист зазначав, що спосіб, яким це було зроблено, і те, що сталося потім, викликає в нього двоякі почуття, а війна на Донбасі – «велике обурення і жах».

Loading...