Екс-«Іванушка» каже, що підтримує «ДНР» і в Україні його підло обдурили

Екс-«Іванушка» каже, що підтримує «ДНР» і в Україні його підло обдурили

«Я зроблю будь-яку допомогу і зроблю все, що потрібно», – запевнив у своїй вірності Росії і терористам.

Джерело: Відомості

Російський виконавець Олег Яковлєв, колишній учасник групи «Іванушки-International», опинився недавно в центрі політичного скандалу, повідомляє Обозреватель. 

Все почалося після того, як український політичний аналітик Роман Давиденко опублікував на своїй сторінці в Facebook спільний знімок з Олегом, на якому співак тримає в руках календар з «кіборгами», і написав, що артист висловив підтримку Україні. Після цього на співака обрушився шквал критики і обурення з боку співвітчизників – як його тільки не називали.

Сам Яковлєв не став зберігати мовчання, а тут же заявив, що його «підло обманули» і підставили. Співак стверджує, що прийняв Давиденка за звичайного шанувальника, який хотів з ним сфотографуватися, а календар з «кіборгами» не розгледів, адже Роман тримав його згорнутим і розгорнув під час позування. Артист при цьому «абсолютно не розумів, що на ньому зображено», і дізнався про це лише після публікації фотографії в соцмережі.

Ось як все сталося за версією Олега:

«До мене підійшла пристойна людина, сказала, що він мій давній шанувальник, – пояснив Яковлєв. – Я повірив. У руках у нього був згорнутий рулон, а коли ми стали позувати, він ні з того ні з сього раптом розгорнув цей рулон. Я запитав у нього: «А що там намальовано?» На що він мені відповів, що це календар, який намалював хороший фотохудожник. Він попросив мене його потримати. Я абсолютно не розумів, що на ньому зображено. Я не бачив – плакат був згорнутий в рулон! Цей мужик як фокусник під час фото його розгорнув. А я посміхався… Я хочу вибачитися перед людьми, чиї патріотичні почуття я зачепив. У моєму вчинку не було ніякого наміру і гасла. Це була фальсифікація – мене дуже підло обманули», – додав колишній «Іванушка».

Співак розповів, що в Києві він всього лише записував новий альбом і ніякого політичного забарвлення його візит не мав. І тут же заявив, що готовий приїхати і виступити в окупованому Донецьку за прикладом Йосипа Кобзона, якого днями терористи зробили «народним артистом ДНР».

«Я, звичайно, поїду! Я – громадянин Росії. Якщо потрібно, допоможу і поїду заспіваю. Я зроблю будь-яку допомогу і зроблю все, що потрібно», – емоційно запевнив Яковлєв. 

Loading...